This website requires JavaScript.

EuroCis 2016 in Dusseldorf

Серед іменитих брендів, таких Zebra, Honeywell і Datalogic, хотілося б скасувати виробника скануючих рішень, що набирає обертів у Європі компанію Newland. Компанія Newland має у своєму портфелі широку продуктову лінію скануючого обладнання, яка може закрити майже всі завдання у сфері, де застосовується сканування штрих-кодів.

Основна мета компанії Newland на виставці EuroCIS 2016 полягала в тому, щоб показати відвідувачам динаміку зростання бренду Ньюленд на ринку AIDC. У центрі уваги були новинки NQuire 1000 (10" 1-дюймовий термінал з ОС Android на базі Micro кіоску), а також лінія Android-смартфон КПК Symphones. Newland N5000 вразив відвідувачів своїм чудовим високошвидкісним скануванням. Тієї ж лінії, також були добре сприйняті як інноваційні та прості у використанні рішення для корпоративних клієнтів.Peter Sliedrecht, генеральний директор Newland в регіоні EMEA, коментує "З придбанням компанії Zhilian, компанія Newland тепер має доступ до лінійки терміналів збору даних на базі Android. Термінали Symphones пропонують вхід на новий ринок для Ньюленд, ринок пристроїв для великих корпоративних клієнтів. Реакції на ці пристрої були дуже перспективними і вже починають відкривати все більше можливостей, які звучать як (симфонія) музика для моїх вух”. Newland NQuire 1000 показав яким легконалаштованим може бути мікро кіоск на базі Android. і обговорювали нескінченні сфери застосування мікро кіоску: саме мікрокіоск NQuire 1000 допоможе «побудувати міст» з вашою цільовою аудиторією через перевірку цін або інформаційною рекламою Компанія Newland дуже цінує своїх клієнтів і завжди прислухається до їх побажань та їх завдань Розвиток компанії Newland завжди буде йти вперед, але розвиток неможливий без підтримки партнерів та клієнтів.

Як пліч-о-пліч ми підтримуємо наших Дистриб'юторів по всьому світу, а вони у свою чергу підтримують своїх клієнтів. Newland буде постійно розширювати свій бізнес на основі взаємодії, безпрограшності та взаємної вигоди для своїх клієнтів. З усіх питань, що стосуються лінійки обладнання, що скінає Newland, можете звертатися до дистриб'ютора Newland в Україні, компанії Технолоджик, або до дилера і партнера компанії Технолоджик у вашому регіоні.

Коментарі
Додати коментар