This website requires JavaScript.

Newland N7 Cachalot Pro - логістичний крок уперед

N7 Cachalot Pro дозволяє використовувати нашу серію Pro у складних умовах на складах чи логістиці. Мобільний комп'ютер, створений на базі Android 10, забезпечує підвищену швидкість обробки даних, швидкі бездротові з'єднання, витримує падіння з висоти і має високий клас захисту, а також додаткову гнучкість за рахунок вибору з 3 розкладок клавіатури.

Універсальний інструмент складних операцій сканування.

N7 Cachalot Pro – вносить індивідуальне налаштування в основу вашого промислового сканування.

N7 Cachalot Pro вносить індивідуальне налаштування в основу вашого промислового сканування.

Ергономічні операції

N7 має на вибір стандартний або середній мега піксельний модуль для захоплення штрих-коду як на близькій, так і дальній відстані.

Додаткові функції, такі як Acuscan, режим множинного зчитування та ергономічна пістолетна рукоятка забезпечують підвищену точність операцій.

Контроль робочого процесу

Швидкий бездротовий роумінг Wi-Fi та 4G допоможе вам легко контролювати свій робочий процес. У поєднанні з технологією гарячої заміни акумуляторів

N7 зведено до мінімуму час простою навіть за умов інтенсивного використання.

Міцний та надійний

Його 4-дюймовий міцний дисплей зі скла Gorilla Glass, сенсорний екран, що підтримує роботу в рукавичках, і звукове повідомлення, що регулюється.

містять важливі елементи для роботи в жорстких умовах. Разом із стандартною дворічною гарантією це робить його надійним помічником.

при промисловому скануванні.

Особливості серії Pro

N7 Cachalot Pro володіє елітними технічними характеристиками програмного та апаратного забезпечення. Включаючи батарею з можливістю гарячої заміни, вибір стандартного або середнього діапазону сканування, режим множинного читання та підтримка роботи в рукавичках.

Технологія гірляндного ланцюга: 4 підставки, 1 розетка

N7 Cachalot Pro має зарядну підставку, що підтримує технологію «гірляндного ланцюга» з можливістю підключення до 3 додаткових станцій в одну лінію. Це зводить до мінімуму кількість розеток, необхідних зарядки кількох пристроїв.

 

 

Коментарі
Додати коментар